De levens van de NR-22-NF


Volgens mij de allereerste levens van over een personenwagen. Op 6 april 2008 zette ik Eric Terpstra zijn Opel Corsa A sedan op de foto in Sexbierum. Hij en ik houden om dezelfde reden van kleine sedans: meer ruimte en toch goedkoper, want het ziet er natuurlijk niet uit. Eric had hem destijds voor zijn vriendin gekocht, ze had net haar rijbewijs en een klein kind. Zo’n kofferbak is natuurlijk ideaal om de buggy in weg te frommelen. Maar omdat het toch wel een (ik citeer) ouwelullenbak is, is Eric de boel aan gaan passen. Een Corsa GSI interieur om zetten is relatief snel gedaan, exterieur was een stuk lastiger. Zo moesten de sideskirts bijvoorbeeld verlengd worden. De bumpers komen van een Opel Vectra 2000, ook daar zat erg veel werk in het passend te maken. Tegenwoordig is hij toch wel erg gaaf geworden. Ouwelullenbak? Zeg nu zelf, je verwacht niet dat er iemand met een geruite hoed uit stapt. En of er nog een rollator tussen de boxen past in de kofferbak? Eric mocht de auto showen op de Racing Expo van 2018. Wat kan er toch veel gebeuren in 10 jaar tijd!

One Response

  1. Leon 13 maart 2018 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *