Vaarwel Fabia

Mitsubishi Canter
Bij de laatste APK had ik voor mezelf afgesproken dat mijn Skoda Fabia bij de volgende APK, of de volgende grote reparatie er uit mag. Die grote reparatie kwam eerder dan verwacht. Er is een pietluttig slangetje lek. Maar die zit wel op een plek waardoor de motor deels uit elkaar moet. Dat wordt me qua arbeidskosten te duur, dus heb ik een andere auto gekocht, een rode Saab. Daarover later meer, voor nu de (waarschijnlijk) laatste foto’s van ‘Fabiënne’, zoals we de auto noemden. Laas Douma zijn winterbanden zaten nog op de auto, toen hij die zojuist weer op kwam halen ‘kreeg’ hij de rest van de auto er bij. Laas heeft de auto de laatste jaren in onderhoud gehad, dus weet precies wat hij er aan heeft.
Mitsubishi CanterMitsubishi CanterMitsubishi CanterMitsubishi CanterMitsubishi CanterMitsubishi Canter
Ik heb ruim 3 jaar en een kleine anderhavle ton aan kilometers enorm van de Skoda genoten, maar wat blijft het een enorm raar gezicht als je auto op een transporter de straat uit rijdt… (Zelfs voor iemand die bij een bedrijf werkt waar ze vele duizenden trucks per jaar verkopen)

2 Comments

  1. Patrick 26 april 2018 Reply
    • Alex Miedema 26 april 2018 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *