[video] truckrace testdag op Circuit Zandvoort


Op 28 maart 2018 werd er in de ochtend een testdag voor racetrucks georganiseerd op Circuit Zandvoort. Dit was met name om de geluidsnormen te testen, maar het was natuurlijk ook een mooie gelegenheid voor de aanwezige teams om de laatste modificaties te testen. Zo had Rainbow (coureurs Cees Zandbergen en Frans Smit) een nieuwe motor in de Scania en Clemens Hecker zelfs een compleet nieuwe MAN truck. Willem Breedijk was ook aanwezig met zijn Volvo, nu volledig in de kleuren van het team. Ome Wout was de vierde aanwezige, en de grote verrassing: hij was het minst luid! De truck mag dan al decennia een vertrouwd uiterlijk hebben, onder de kap is deze truck altijd compleet up to date.

Aansluitend aan de testsessie hield vereniging Dutch Truck Racing een bestuursvergadering, met daar weer aan voorafgaand een besreking met ondertekende. Ik ben dan ook verheugd dat ik mee mag delen dat ik ook voor seizoen 2018 weer de officiële fotograaf voor DTR ben. Dus wellicht tref ik je bij de Trophy of the Dunes, de Truck GP op de Nürburgring of bij de truckraces op Circuit Zolder.

One Response

  1. Patrick 29 maart 2018 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *