Walet-opwarmer


Erwin Visser stuurde me een Walet-fotoreeks met het volgende begeleidend schrijven:
“Ik stuur deze Walet foto,s in om dat daar het Walet verhaal 4 jaar geleden is. Dick kende ik al uit de hyves tijd en tegenwoordig facebook en persoonlijk. Rond de periode dat deze foto,s gemaakt werden krijg ik van Dick een bericht dat zijn nieuwe auto en trailer er waren en natgemaakt werden. De nu ondertussen bijna 4 jaar oude Rambling Rose werdt samen met Beertje 3 geleverd op 09-26-2014. Na een sapje en kippenpoten genutigd te hebben de auto,s maar even in een hoek op het terrein gezet. Dit bleek een goede plek te zijn gezien er de afgelopen jaren meer foto,s gemaakt zijn. Kan in principe alleen al Walet fotoblog maken van fotoshoots van de afgelopen 4 jaar.

Zo is het Walet verhaal bij mij begonnen. Aankomend weekend krijgt Dick een nieuwe Volvo Fh460 globetrotter xl en die zal vrijdagavond normaal op de foto gaan en zaterdag waarschijnlijk uitgebreider in de binnenlanden. Tevens zal een soort zelfde verhaal zich afspelen bij Gerritse dit weekend.”

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *