Jubilerend Tekno verrast met nóg dynamischer Tekno Event 2018


Tekno bestaat dit jaar 90 jaar en dat wil men weten in De Lier. Speciaal voor het Tekno Event, dat 19 mei alweer voor de 13e keer plaatsvindt, heeft de miniatuurtruckfabrikant een expositie in het nog gloednieuwe museum over 90 jaar Tekno ingericht. Die is uiteraard alleen al een bezoekje aan het Tekno Event in het Pinksterweekend waard.

Maar er is natuurlijk veel méér te doen tijdens het Tekno Event. Naast de expositie is de vaste collectie van ruim 8.000 truckminiaturen ook te bewonderen. In het museum vindt tevens de verkoop plaats van de Tekno-modellen, waar bezoekers getrakteerd worden op leuke aanbiedingen en zij tevens een gokje kunnen wagen aan het Rad van Fortuin!

Meest in het oog springende is zoals elk jaar ongetwijfeld weer het buitenterrein, waar bezoekers zich kunnen vergapen aan ruim 100 unieke trucks uit binnen- en buitenland. Tevens is hier de onderdelenverkoop, staan er prachtige minitrucks, De Asfalt Rockers, is er een decibellencontest en kan er worden meegereden met showtrucks voor het goede doel! De dag wordt traditiegetrouw afgesloten met de altijd weer zeer spectaculaire uitrijparade van de trucks, die bezoekers niet graag missen.

Wat voorgaande jaren nog niet kon, kan nu wel; zelf rijden in een vrachtauto van DON-opleidingen. En dat zonder groot-rijbewijs (onder begeleiding van een instructeur). Tegen betaling, ten gunste van het goede doel.

Het Tekno Event heeft zich in dertien jaar ontwikkeld tot een heel leuk gezinsuitje met entertainment voor jong en oud! Ieder jaar reizen er zo’n 4.000 belangstellenden af naar De Lier. De gemoedelijkheid onder de bezoekers staat garant voor een gezellig praatje of een leuk weerzien met een oude bekende. Uiteraard is er ook aan de kinderen gedacht, met een springkussen, kleurplaten, schminken, grabbelton etc. Voor de inwendige mens zal ook dit jaar de horeca weer zorgdragen voor een hapje en een drankje, waarbij het terras en de bar het centrale middelpunt zullen zijn.

NET ZO INTERESSANT

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *