Erwin Visser: Van Maanen’s Legendary Lane

Na in mijn beginjaren ( eind 2005 ) rustig aan te begonnen zijn met foto’s maken ben ik in 2007/2008 in de rustige periodes op mijn werk veel de Harselaar op geweest met name op de nu ‘Legendary Lane’ (Ambachtsweg) waar toen Van Maanen Transport zat. Met name de charters trokken me aan, mijn oom reed er toendertijd ook. Na een poosje begonnen er chauffeurs te stoppen en een praatje aan te gaan, waardoor ik veel jongens en bedrijven heb leren kennen waar ik nog steeds contact mee heb. Als klap op de Vuurpijl werdt ik door Marjolein meegevraagd naar het Mega Truck festival samen met de Timmerman chauffeurs en andere bekende charters. Tevens kwam daar Hagar scania 143 450 6×2 estepe voor het eerst weer op de weg. Later komt daar nog wel een fotoblog over, maar kijk en geniet uit een mooi stukje geschiedenis op foto. Jaren later ben ik nog eens geweest toen Van Kommer in het pand zit. Was ook weer een ouderwets mooie serie maar ondertussen is dat ook alweer 4 jaar geleden.

Tekst en foto’s: Erwin Visser.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *