Nieuwe DAF XF voor Berg Marrum


Onlangs heeft Jurjen Ypma van ESA weer een klant blij maken mogen maken met een ‘International Truck of the Year 2018’. Berg Transport uit Marrum nam deze nieuwe DAF XF 450 FAR Space Cab, in combinatie met een 2-assige WEB Trailer, in ontvangst. Carrosseriebouwer De Haan uit Hallum heeft de truck en trailer voorzien van een schuifzeilen carrosserie. De DAF wordt aangedreven door de PACCAR MX-11 motor met 450 pk en schakelen gaat vlekkeloos met de nieuwste generatie TraXon geautomatiseerde versnellingsbak. De mannen van ESA willen Arjen Berg feliciteren met deze prachtige uitbreiding van zijn wagenpark, iets waar ik me uiteraard bij aansluit.

One Response

  1. Jan Piet de Boer 7 juni 2018 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *