Op bezoek bij het Branchen-Informations-Center

Mercedes-Benz Meerdere Branchen-Informations-Center
In Wörth am Rhein, op de Duits-Franse grens, staat de grootste truckfabriek van Europa, wellicht zelfs de wereld. Op een enorm terrein worden de Actros, Atego, Arocs, Antos, Econic, Zetros en Unimog door Mercedes-Benz gebouwd. Over de fabricage van die laatste drie komt later nog een uitgebreide blogpost. Een aanzienlijk deel van de hier gebouwde trucks, wordt door de versbakken eigenaar zelf opgehaald. Om aan deze mensen inspiratie op te laten doen over wat er allemaal mogelijk is, heeft Daimler het ‘Branchen-Informations-Center’ opgericht. Deze zit direct aan de ingang van het fabrieksterrein. Waar demo’s meestal 4×2 trekkers met de grootste cabine zijn, gaat Daimler verder, veel verder. Alle denkbare uitvoeringen zijn aanwezig, met opbouwen van diverse fabrikanten. Erg interessant hier eens te kijken! Er zijn globaal 4 delen. Een groot parkeerterrein met het gros van de voertuigen. Aan de overkant van de weg zijn twee showrooms, één overdekt en aan de andere kant van de muur in de open lucht. En tot slot is er nog een indoor deel met een opengewerkte cabine, een winkel, een oldtimer, een toekomst truck, enzovoort. “Een stukje beleving naar de kant toe”, zou een matige marketeer het noemen. Hoe dan ook, genoeg te zien dus! Even een blogje sterrenkijken. Mercedes-Benz MeerdereMercedes-Benz Atego MP4Mercedes-Benz Atego MP4.Fuso CanterFuso Canter.Mercedes-Benz ArocsMercedes-Benz Arocs.Fuso CanterFuso Canter.Mercedes-Benz Atego MP4Mercedes-Benz Atego MP4.Mercedes-Benz Actros MP4Mercedes-Benz Actros MP4.Fuso CanterFuso Canter.Mercedes-Benz ArocsMercedes-Benz Arocs.Mercedes-Benz Atego MP4Mercedes-Benz Atego MP4.Mercedes-Benz EconicMercedes-Benz Econic.Mercedes-Benz EconicMercedes-Benz Econic.Mercedes-Benz ArocsMercedes-Benz Arocs.Mercedes-Benz AntosMercedes-Benz Antos.Mercedes-Benz ArocsMercedes-Benz Arocs.Mercedes-Benz Antos Branchen-Informations-CenterMercedes-Benz Antos.Mercedes-Benz Atego MP4Mercedes-Benz Atego MP4.Fuso CanterFuso Canter.Mercedes-Benz EconicMercedes-Benz Econic.Mercedes-Benz ArocsMercedes-Benz Arocs.Mercedes-Benz Actros MP4Mercedes-Benz Actros MP4.Mercedes-Benz AntosMercedes-Benz Antos.Mercedes-Benz Atego MP4Mercedes-Benz Atego MP4.Mercedes-Benz Atego MP4Mercedes-Benz Atego MP4.Mercedes-Benz Actros MP4Mercedes-Benz Actros MP4.Mercedes-Benz ArocsMercedes-Benz Arocs.Mercedes-Benz ArocsMercedes-Benz Arocs.Mercedes-Benz ArocsMercedes-Benz Arocs.Mercedes-Benz AntosMercedes-Benz Antos.Mercedes-Benz FT 2025Mercedes-Benz FT 2025Mercedes-Benz FT 2025.Daimler onbekend/overigDaimler Motorwagen uit 1886, de eerste auto met vier wielen.Mercedes-Benz Atego MP4Mercedes-Benz Atego MP4Mercedes-Benz Atego MP4.Mercedes-Benz Actros MP4Mercedes-Benz Actros MP4Mercedes-Benz Actros MP4 cabine.

Diverse toeleveranciers hebben een plekje in het welkomstcenter.
Mercedes-Benz ArocsMercedes-Benz Arocs.Mercedes-Benz Actros MP4Mercedes-Benz Actros MP4.Fuso CanterFuso Canter.Fuso CanterFuso Canter.Fuso CanterFuso CanterFuso CanterFuso Canter.Fuso CanterFuso Canter.Mercedes-Benz ArocsMercedes-Benz Arocs.Mercedes-Benz ArocsMercedes-Benz Arocs.Mercedes-Benz ArocsMercedes-Benz Arocs.Mercedes-Benz ArocsMercedes-Benz Arocs.Mercedes-Benz ArocsMercedes-Benz Arocs.Mercedes-Benz ArocsMercedes-Benz Arocs.Mercedes-Benz AntosMercedes-Benz Antos.Mercedes-Benz AntosMercedes-Benz Antos.Mercedes-Benz AntosMercedes-Benz Antos.Mercedes-Benz AntosMercedes-Benz Antos.Mercedes-Benz AntosMercedes-Benz Antos.Mercedes-Benz EconicMercedes-Benz Econic.Mercedes-Benz EconicMercedes-Benz Econic.Mercedes-Benz EconicMercedes-Benz Econic.Mercedes-Benz EconicMercedes-Benz Econic.Mercedes-Benz ArocsMercedes-Benz Arocs.Mercedes-Benz ArocsMercedes-Benz Arocs.Mercedes-Benz ArocsMercedes-Benz Arocs.Mercedes-Benz ArocsMercedes-Benz Arocs.Mercedes-Benz Atego MP4Mercedes-Benz Atego MP4Mercedes-Benz Atego MP4.Mercedes-Benz Atego MP4Mercedes-Benz Atego MP4.Mercedes-Benz Atego MP4Mercedes-Benz Atego MP4.Fuso CanterFuso CanterFuso Canter.Mercedes-Benz ArocsMercedes-Benz ArocsMercedes-Benz Arocs.Mercedes-Benz Actros MP4Mercedes-Benz Actros MP4.Mercedes-Benz Actros MP4Mercedes-Benz Actros MP4Mercedes-Benz Actros MP4.Mercedes-Benz Actros MP4Mercedes-Benz Actros MP4.Mercedes-Benz AntosMercedes-Benz Antos.Mercedes-Benz ArocsMercedes-Benz Arocs.Mercedes-Benz ArocsMercedes-Benz Arocs.Mercedes-Benz ArocsMercedes-Benz Arocs.Mercedes-Benz ArocsMercedes-Benz Arocs.Mercedes-Benz Atego MP4Mercedes-Benz Atego MP4.Mercedes-Benz Atego MP4Mercedes-Benz Atego MP4.Mercedes-Benz Actros MP4Mercedes-Benz Actros MP4.Mercedes-Benz Actros MP4Mercedes-Benz Actros MP4.Mercedes-Benz ArocsMercedes-Benz Arocs.

Mocht je in de buurt van Wörth zijn is een bezoekje aan het Branchen-Informations-Center de moeite waard.

2 Comments

  1. Jan Clevering 28 juni 2018 Reply
    • Alex Miedema 29 juni 2018 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *