TruckRun WestFriesland komt terug!


30 september 2018 wordt de TruckRun WestFriesland georganiseerd. Dit is de opvolger van Truckrun Venhuizen, nu onder een nieuwe organisatie. Het startterrein zal, net als vroeger, weer A.P.K. Keuringsstation Besseling zijn. Binnen de kortste keren na het openen van de inschrijving sond de teller op het maximum van 200 deelnemers, wat maar weer anageeft hoe het evenement gemist werd (en hoeveel vertrouwen erin de nieuwe organisatie is). Voor vrijwilligers is nog wel plaats, je kunt je aanmelden. Het allerbelangrijkst zijn natuurlijk de bijrijders: mensen met een ‘beperking’, lichamelijk of geestelijk. Het is de bedoeling deze mensen de mooiste dag van het jaar te bezorgen. Maar meestal geniet de persoon op de bestuurdersstoel minstens zo veel.

Meer informatie kun je vinden op truckrunwestfriesland.nl, waar ok bijgaande foto’s (uiteraard met toestemming) vandaan komen.

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *