Camerakraan omgekukeld bij DTM races op Zandvoort


Afgelopen vrijdag (de dertiende…) bezocht ik de DTM op het circuit van Zandvoort. De meeste foto’s hebben jullie al in een uitgebreide blogpost over dat bezoek gezien, maar een deel had ik nog achter gehouden. Die van de omgevallen camerakraan. Ik wilde eerst namelijk weten wat er precies gebeurd is. Helaas was niemand van de betrokkenen bereid commentaar te geven… Laten we het dan maar op de harde wind van afgelopen vrijdag houden. De kwalificatie die op dat moment gehouden werd, werd in ieder geval met code rood afgevlagd, maar dat kan ook aan de auto gelegen hebben die de naastgelegen grindbak in gleed.

Buko kwam de kraan weer terughangen met hun mooie nieuwe MAN TGS.

Edit: de chauffeur van Buko, Remco Barbieri, wist het volgende te vertellen: “Voor zover ik weet heeft de camera laag gehangen en filmde de andere kant op en toen heeft de auto die crashte hem geraakt waardoor hij omviel.”

MAN TGS 2nd gen

Mercedes-Benz AxorDe naast de kraan gestrandde racewagen werd door een Mercedes-Benz Axor van Bergnet uit zijn benarde positie gehaald.

NET ZO INTERESSANT

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *