Verno Materieelverhuur neemt twee Eurocargo’s in gebruik

Verno Materieelverhuur neemt naast haar IVECO Daily wagenpark nu ook twee nieuwe EuroCargo’s in gebruik. Deze worden ingezet voor de afdeling tijdelijke sanitaire voorzieningen. De Verno EuroCargo’s zijn herkenbaar aan de bekende oranje-witte huisstijl.

Verno Materieelverhuur
Verno Materieelverhuur verhuurt materieel aan de zakelijke markt. Dit doen zij vanuit 30 categorieën, met daar onder weer een verdere specialisatie voor velerlei toepassingen. In de afgelopen 40 jaar heeft Verno haar netwerk toegespitst op Noord – Oost Nederland, met vestigingen in Leeuwarden, Drachten, Sneek, Dokkum, Meppel, Emmen en Groningen, om zo dicht mogelijk bij de doelgroep in de markt te opereren.

De raakvlakken met Cornelis bedrijfsauto’s en IVECO zijn niet nieuw. Want Verno gebruikt al naar volle tevredenheid diverse IVECO Daily’s. Tevens zijn de operationele markten van Verno en Cornelis bedrijfsauto’s, met zijn zes vestigingen in Friesland, Groningen, Drenthe en Gelderland, met elkaar in overeenstemming.

IVECO EuroCargo
Voor Verno heeft de eerdere IVECO expertise bijgedragen tot de keuze voor de EuroCargo ML120EL. Deze uitvoering bevat een extra laag chassis voor een lagere laadvloer, een licht chassis voor een hoger laadvermogen, een smalle spoorbreedte voor een betere bereikbaarheid van de klantenlocaties, die variëren van bouwplaats tot evenemententerrein.

De Eurocargo-range kenmerkt zicht door de vele varianten in de gewichtsklassen 8 tot 18 ton en de keuze voor een dieselmotor of motor op gas (CNG). Vermogens variëren van 80 tot 320 pk, waarbij het IVECO gepatenteerde HI-SCR emissiesysteem zorgt voor een optimaal gebruik en verbruik. Met vier cabine uitvoeringen biedt de EuroCargo de hoogst mogelijke werkplekkeuze in zijn klasse.

NET ZO INTERESSANT

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *