Erwin Visser: 11-12-2009 Vlaardingen express met Jeffrey Breijer


Erwin Visser: “Ik zat al een poosje op het toen grootste truckforum van Nederland, V8 power. Via die site heb ook Jeffrey Breijer leren kennen. Ik was op een vrijdag op de Harselaar met de camera aan het spelen, toen daar ineens een bekende R500 uit de verte kwam aanklapperen. Jeffrey dus, hij had mijn nummer niet en gokte dat ik er wel zoustaan. Goed gegokt!! Zo geschiede en ben ik toen met hem meegeweest. Zo heb ik Jeffrey leren kennen. Een poosje later had ik weer wat tijd over en ging ik even 2 dagen voor het weekend mee. Naar Vlaardingen koppelen, eten in de gezellige Pitstop, en daarna door. Ik was toen in het bezit van mijn eerste DLSR camera, nog een Sonietje toen, dus ik heb een beetje gespeeld in het donker. Dit is de fotoserie van die rit. Wel mooi hoe vriendschappen kunnen onstaan.”

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *