Truckpulling: Best of Hoogblokland


Afgelopen vrijdagavond ben ik (Erwin Visser, red) naar Hoogblokland geweest waar een avondje truckpulling gepland stond. En wat voor één!! De organisatie had mij een half jaar geleden al gevraagd om foto’s te leveren van rijdende teams voor promotie. Halverwege het seizoen kwamen er steeds meer filmpjes en flyers de media in dus deze avond beloofde wel wat te worden. Dat klopte het werdt een spectaculaire avond, met de top van de Nederlandse en wat Belgische deelnemers die op de baan verschenen. In 3 klasses werd de avond gevuld. Het Ntto klassement reed met 2 klasses: de 8,5 ton sport klasse en de 8,5 ton supersport. Vtn reed alleen met de 9 ton supersport maar die klasse is even groot als het volledige ntto klassement samen dus meer dan 40 trucks die voorbij kwamen denderen in Hoogblokland. Met een rood wegtrekkende lucht en een goed verlichte baan werden het mooie plaatjes, hier is een selectie van de beste.

De top 3 uitslagen van afgelopen zaterdag:

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *