Meer dan een vingeroefening: de MAN CitE

MAN CitE
Een wereldprimeur van Traton in Hannover is de MAN CitE, een elektrisch aangedreven stadstruck boordevol nieuwe ideeën en creatieve oplossingen. De 15-tonner (die in slechts 18 maanden tijd werd ontwikkeld) werd ontworpen als compromisloze oplossing voor distributie in binnenstedelijke gebieden. Hij heeft een actieradius van 100 kilometer, wat MAN meer dan voldoende vind voor de dagelijkse transportbehoefte in de stad. Voor het merk is de CitE meer dan enkel een vingeroefening, het is MAN’s antwoord op de vereisten voor goederenvervoer in de stad. Bijhet design van deze truck moest ik zelf onmiddelijk terugdenken aan de Volvo ECT, een concepttruck van 25 jaar geleden.
MAN CitE
MAN CitE
MAN CitE
MAN CitE

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *