Vissers Veluwse Fotorondjes: 7/8-10-2017


Erwin Visser: “Dit keer een jaar terug. Omdat ik nogal een drukke week achter de rug had met een knallend feestje op de zaterdag waarvan ik pas halverwege de middag een beetje bij de levende kwam had ik geen zin meer om op pad te gaan. Vorige week was het ook al rustig en de wegen rond Nijkerk en Barneveld liggen aardig uit elkaar zodat je amper een mooi aansluitend rondje kan maken. Daarom gaan we even een jaar terug op de zelfde datum. Dat weekend werd de S580 van AMF geleverd. Ik had een tijdje ervoor al bericht gehad van Riet dat er een nieuwe auto onderweg was, maar wist niet wat, dus die auto was voor mij ook een verassing, en hoe! Voor de rest de dag erna weer een mooi partijtje nieuwe Volvo’s bij Harbers 1 van de laaste FH4’s voor van Bentum, Kommer in de nieuwe kleuren, dus dat was een productiever weekend dan het laatste.”

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *