De MB Vario is dood: leve de Paul e-Vario

Paul e-Vario
In september 2013 ging de Mercedes-Benz Vario tot spijt van menig persoon na vele decennia uit productie. Toch hoeven we de Vario niet helemaal te missen: op de IAA 2018 presenteerde Paul de e-Vario. Deze past precies binnen de nieuwe traditie om oudere diesel-voertuigen om te bouwen tot elektrische voertuigen.
Paul e-Vario
Het GVW van de Paul e-Vario 814E is 7500 kilo. Hij kan tot 90 kilometer per uur en heuvels tot een stijgingspercentage van 20% zijn geen probleem. Binnen de stad is de actieradius zo’n 100 kilometer. Uiteraard wordt de gebruikte Vario weer in nieuwstaat gebracht voor hij weer de weg op gaat.
Paul e-VarioPaul e-VarioPaul e-Vario

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *