Rick Bijlsma gestart als zelfstandig ondernemer in transport

Gisteren was het een heuglijke dag voor Rick Bijlsma (28) uit Krommenie. Rick werkt nu zes jaar als chauffeur, waarvan de laatste 2½ jaar in het transport van zeecontainers. Per 15 oktober 2018 is Bijlsma ‘eigenrijder’, onder de vlag van het bekende samenwerkingsverband Transportgroep Holwerd, uit Drachten.

Rick heeft de afgelopen zes jaar bij diverse bedrijven gewerkt, om toch vooral overal zo veel mogelijk te leren. De vader van Rick is al 30 jaar zelfstandig ondernemer, in elektro en beveiligingstechniek. Van jongs af aan was een eigen bedrijf ook Rick zijn droom. Zijn schooltijd was moeizaam, dus het zag er lang naar uit dat het er welicht niet in zat, maar door er ongelooflijk hard voor te werken heeft hij het toch voor elkaar gekregen. Rick: “Na zes jaar keihard gewerkt te hebben en veel geleerd te hebben is mijn droom gisteren uitgekomen, het heeft tijd en veel energie gekost maar het is me gelukt!”

Er is maar één ding mooier dan dromen, en dat is dromen uit laten komen. Ik heb erg veel respect voor mensen als Rick, die keihard werken om precies dat voor elkaar te krijgen wat ze willen. Heel veel succes!!!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *