VDR Truckracing met Ford Cargo naar Dakar 2019

Het Belgische VDR Truckracing gaat in Dakar 2019 de strijd aan in de <10 liter klasse met een Ford Cargo. Het bijzondere hieraan is dat een in feite een fabrieksteam is dat volledig ondersteund wordt door Ford. De trucks zijn volledig door VDR Truckracing opgebouwd met steun van Ford.

Technische gegevens zijn op dit moment nog onbekend al lijkt het voor de hand liggend dat ze in deze klasse toch minimaal met 650pk aan de start willen verschijnen die uiteraard uit een blok van Ford gaat komen.

Het team zet naast twee trucks ook nog twee Ford Transits 4×4 in als ondersteuning. En van Ford uit komt ook nog hulp in de vorm van een snelle ondersteuningstruck. Kortom de basis voor een succesvolle Dakar 2019 voor VDR Truckracing lijkt gelegd en we wensen onze zuiderburen alle succes toe.

Meer informatie kun je vinden op de website van het team of hun Facebookpagina.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *