Allard Pit verlaat MAX-Repair

Algemeen Directeur Allard Pit verlaat per 1 november a.s. MAX-Repair. Allard Pit was initiatiefnemer van de oprichting van MAX-Repair in 2012 en heeft met succes het huidige MAX-Repair netwerk opgebouwd. Een schadeherstelnetwerk voor zwaar materieel met landelijke dekking en in totaal 42 vestigingen.

Eric Vranken, woordvoerder namens de aandeelhouders, is Allard Pit dankbaar voor zijn inzet en volhardendheid. De franchise-organisatie zoals die nu staat en functioneert, is voor een groot deel de verdienste van Allard. Vranken bevestigt dat het vertrek van Allard Pit in goed overleg heeft plaatsgevonden. Om de lopende projecten en contacten met onze franchisenemers te bewaken is Marc Stottelaar, thans directeur voor MAX-Repair in Helmond, aangesteld op tijdelijke basis. De eigenaren van MAX-Repair zullen de aankomende periode op zoek gaan naar een opvolger.

Allard Pit zal per 1 november in dienst treden in de functie van technisch directeur bij JCDecaux, wereldwijd marktleider in buitenreclame en stadsmeubilair.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *