Simply the Best: een eerbetoon van Erwin Visser


Simply the Best
Iedereen die wat met pulling heeft kent hem wel, die rode sleepwagen uit de Knipe.De meeste die pullen hebben er ook wel voorgehangen en gegarandeerd dat hij je stilgezet heeft op de plaats waar de wedstrijdleiding je wou stil hebben. Na jaren maximale inzet is er besloten om hem te koop te zetten en afgelopen jaar is er een nieuwe eigenaar gevonden. Ik (Erwin Visser, red.) ga er vanuit dat we je wel op de banen in veluwe blijf zien. Maar vanaf hier gaat mijn Dank en Respect wel uit voor de huidige sleepwagen bezetting. Altijd als eerste op de wedstrijd en als laatste weg, en niet één wedstrijd, daar praten we dan over zo’n 35 wedstrijden per jaar minimaal, door heel Nederland om de pullers op de banen stil te zetten. Hiervoor mijn dank voor de afgelopen jaren zolang ik jullie ken , als een gedreven crew met eigenlijk nooit oponthoud. En altijd mooie afstellingen. Bedankt voor de mooie jaren Simply the Best. Vanavond nemen we er 1 op en gaan we nog nagenieten van die mooie seizoenen.


Tekst en foto’s Erwin Visser.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *