Vissers Veluwse Fotorondjes 12-11-2016; rustige zaterdag die uit de hand liep


Erwin Visser dook voor ons weer zijn archief in: “12-11-2016 die rustige zaterdag die lekker uit de hand liep.
Had in eerste instantie een afspraak met A.P Casing om de nieuwe aanwinst vast te leggen , maar dat liep wat uit door een bandenwissel. Zo wel mooi de tijd om een bakkie te doen bij Walet en daar de recent aangeschafte gevruikte volvo vast te leggen. Daarna nog een bakkie gedaan en ondertussen bericht gekregen van Albert dat alles schoon stond dus bij A.p Casing foto,s wezen maken. In de tussentijd had Gert dat ook vernomen dus daarna met zijn mooie bulkcombinatie de Scherpenzeelse herft binnenlanden ingegaan. Terug aangekomen bleek de auto van Peter ook schoon te zijn en er zaten sleutels in , Dus ook even de binnenlanden in met deze mooie Highline en zo vloog de zaterdag om met weer mooie plaatjes op zak. Nu ga ik mijn best doen om volgende week wel weer on tour te gaan. Zaterdag krijgt de camera zijn jaarlijkse schoonmaak en update , dus hoop weer wat leuks te vangen.”

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *