Sterren kijken met de Nissan Navara Dark Sky Concept

Nissan Navara
De grote blikvanger op Nissan stand op bedrijfsautobeurs IAA was de Nissan Navara Dark Sky Concept. De pick-up is ontwikkeld in het Verenigd Koninkrijk in samenwerking met de Europese Ruimtevaartorganisatie ESA (European Space Agency) en uitgerust met een geavanceerdere versie van de ProPILOT driver assistance-technologie van Nissan. De Navara Dark Sky Concept maakt duidelijk hoe de robuuste pick-up een mobiel laboratorium voor astronomie kan aandrijven en trekken.
Nissan Navara
Het studiemodel omvat een ultranauwkeurige PlaneWave-telescoop in een op maat gemaakte aanhanger. Dankzij de krachtige en slimme trekcapaciteiten van de Navara kan de telescoop gemakkelijk ook over onverhard terrein worden versleept naar afgelegen locaties waar de omstandigheden voor sterrenkijken het beste zijn. Nissan NavaraNissan NavaraNissan NavaraNissan NavaraNissan NavaraNissan NavaraNissan Navara

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *