Stien Bruinsma met pensioen


Gisteravond stuurde Stien Bruinsma me een mailtje met daarin bovenstaande advertentie. Ze gaat van haar welverdiende pensioen genieten! Stien is een markant persoon in de transportwereld, een dame die weet wat ze wil. Zo heeft ze een wagenpark met Amerikaanse trucks en werkt ze meestal vanuit haar huis in Frankrijk. Tijdens de mileniumwisseling, nog vóór er lzv’s toegestaan waren in Nederland, knoopte ze twee fullsize trailers achter haar Peterbilt en stak ze de Afsluitdijk over. Ik ga haar missen op de weg! En velen met mij denk ik. Een eerbetoon in foto’s.
Peterbilt 379
Peterbilt 379
Peterbilt 379
Peterbilt 377
Peterbilt 377
Peterbilt 377
Peterbilt 377
Peterbilt 377
Peterbilt 377

Renault Goelette
Fiat onbekend/overig
Fiat onbekend/overig
Volvo F88
International schoolbus
International 9000-serie cabover
Kenworth W900
Kenworth W900
Scania L110
Scania T142

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *