Tweehonderd MANnen voor Reining Transport

MAN TGX 2nd gen
Op vrijdag 11 januari jl. overhandigde de heer Sommerauer van Sommeraur Trucks Westerbroek de sleutels van de 200e MAN aan mevrouw M. Bosch Kasper (finance manager) van Reining in Kolham. Daarmee zette Reining de 180e volumecombi in via deze MAN-dealer. De komende weken wordt nog een aantal nieuwe volumecombi’s afgeleverd, waarmee de totale vloot van Reining met nog eens 20 trekkers met 45 opleggers wordt uitgebreid tot 320 volumecombinaties.
MAN TGX 2nd gen
Met de aflevering van dit 200e voertuig bezegelden Sommeraur en Reining de samenwerking op het gebied van levering van voertuigen, onderhoud en aftersales in Europa. Reining is op internationaal transportgebied actief in de Benelux, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland, Italië en Hongarije. De onderneming heeft naast de hoofdvestiging in Kolham een vestiging in Hongarije en twee locaties in Duitsland. Sommerauer en Reining werken al ruim twintig jaar samen en de beide partijen kennen elkaar meer dan goed.
MAN TGX 2nd gen
Reining heeft na de verzelfstandiging begin 2014 ingezet op een modern wagenpark waarmee het in combinatie met een hoge beladingsgraad op het gebied van volumetransport en door de Euro 6 norm een belangrijke bijdrage levert aan de CO2- en NOX-reductie. Daarmee neemt de onderneming milieudoelstellingen alsmede het gebruik van schaarse grondstoffen uiterst serieus. Door de conserveringstechniek van de carrosserie verzekert Reining zich van een lange levensduur. Compaan Assen heeft de carrosserie geleverd.
MAN TGX 2nd gen

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *