Weer een XF Comfort Cab als RMO voor K.H. Oenema

DAF XF Euro 6K.H. Oenema en zn’s heeft onlangs een nieuwe XF 450 FT Comfortcab in ontvangst genomen. De 450 pk sterke trekker met MX11 motor zal gebruikt worden in de rijdende melk ontvangst voor Friesland Campina. De gebroeders Oenema kiezen wederom voor de XF, de gebruikerservaringen van dit model voldoet aan alle eisen van de firma. Hij is uitgevoerd met de nieuwe Traxon versnellingsbak met speciale software voor vloeistoffen transport, waardoor het rijcomfort optimaal blijft. De auto heeft een luchtgeveerde cabine en een camera systeem zowel voor als achter op de trailer. De DAF is gekozen om de positieve ervaringen met vorige laaggedakte XF’s in het onderhoud en brandstofverbruik. ESA wenst de heren Oenema wederom veel veilige en zuinige kilometers, waar ik me uiteraard bij aansluit.DAF XF Euro 6

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *