René Kuunders op vakantie in Nieuw-Zeeland

René Kuunders (van Berdex inderdaad) was onlangs op vakantie in Nieuw-Zeeland. Wat mij betreft het land met de mooiste en meest diverse trucks ter wereld. René heeft daar flink wat foto’s gemaakt, zodat wij nu mee kunnen genieten. Heel veel dank daarvoor!
Fuso FighterFuso onbekend/overigFuso onbekend/overigFreightliner ArgosyDAF CF85Mitsubishi ShogunUD QuonIsuzu FSInternational 9870Onbekend VrachtwagenKenworth K200Onbekend VrachtwagenDAF 95XFDAF XF105Hino onbekend/overigUD QuonFreightliner ArgosyFreightliner ArgosyVolvo FM 4th genVolvo FM 4th genWestern Star onbekend/overigKenworth K100Hino onbekend/overigFreightliner onbekend/overigHino 500Kenworth K200DAF CF85Fuso onbekend/overigKenworth K100Kenworth onbekend/overigMercedes-Benz SK 94Kenworth K200Volvo FM 4th genFoden AlphaFreightliner ArgosyHino 700Onbekend VrachtwagenHino FGMAN TGX 2nd genFreightliner ArgosyWestern Star onbekend/overigDAF CF85UD onbekend/overigOnbekend aanhangwagenOnbekend aanhangwagenDAF CF85Onbekend aanhangwagenKenworth K200Kenworth K200DAF XF105Sterling onbekend/overigKenworth K100Nissan PatrolKenworth K200Freightliner ArgosyKenworth K200Freightliner ArgosyKenworth K200Freightliner ArgosyKenworth K200Kenworth K100Freightliner CenturyFreightliner ColumbiaAustin K4Austin K4Austin K4International overig/onbekendInternational overig/onbekendAustin K4Austin K4Austin K4Austin K4Toyota LandcruiserDomett aanhangwagenFreightliner ArgosyFreightliner ArgosyFreightliner ArgosyOnbekend meerdere (diverse merken)Mercedes-Benz Actros MP3

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *