Lamboo-Mercedes-Benz Vario van binnen bekeken

Mercedes-Benz VarioEen iconisch voertuig is en blijft de Mercedes-Benz Vario. Lamboo maakte op de basis daarvan een voertuig met maar één deur (made by Ventura) en een laadklep, waar je vanaf de bestuurdersstoel zo door kunt lopen naar het laadruim. Ideaal voor pakketdiensten en wasserijen bijvoorbeeld. Het exemplaar wat ik van binnen heb bekeken stond bij Kleyn Vans. Mercedes-Benz VarioMercedes-Benz VarioMercedes-Benz VarioMercedes-Benz VarioMercedes-Benz VarioMercedes-Benz VarioMercedes-Benz VarioMercedes-Benz VarioMercedes-Benz VarioMercedes-Benz VarioMercedes-Benz VarioMercedes-Benz VarioMercedes-Benz VarioMercedes-Benz VarioMercedes-Benz VarioMercedes-Benz Vario

Van de hele serie die er bij Kleyn was, is er nog één te koop. Ze zijn er gewild! Meer informatie en foto’s van het exemplaar wat er nog is, vind je hier.

4 Comments

  1. carl 28 januari 2022 Reply
    • Alex Miedema 28 januari 2022 Reply
  2. Guy 1 april 2022 Reply
    • Alex Miedema 1 april 2022 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *