ES-FP 334: de Porsche-transporter van Mosolf

Scania P410
Toen ik de tellen met Mosolf-blog aan het samenstellen was, viel me op dat ik de Scania P410 met wagenparknummer 334 meerdere keren op de foto had. Bijna altijd op dezelfde parkeerplaats en met een lading verse Porsches. Nu zal het vast niet de enige auto van Mosolf zijn die vast voor Porsche aan het werk is, maar het levert een leuke foto-compilatie op. Er zijn vast veel mensen jaloers op de chauffeur van deze combinatie. Wie mag er nu voor zijn werk elke dag in verschillende nieuwe Porsches rijden? Nadeel van zowel de meeste Porsches als aan deze truck is dan wel weer een gebrek aan leefruimte…Scania P410Scania P410Scania P410Scania P410Scania P410Scania P410

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *