Fotoshoot met Vlastuin: zwaar transport tussen de bollen


Vorige week werd ik (Erwin Visser, red.) door Kasper Vlastuin gebeld. Kasper had mijn nummer nog van een fotoklusje jaren terug, hij vroeg of ik maandag tijd had voor een fotoklus in Wieringerwerf. Aangezien ik net even tussen twee banen in zat (maandag begin ik bij een nieuwe werkgever) kon dat mooi.

Om half 9 aangekomen te zijn had ik mooi zicht op de locatie mooie bloemenvelden en een grote zware windmolen.
Tegen die tijd kwam de Volvo FH16 750 8×4 met Nootenboom trailer onder begeleiding ook aan. Ondertussen een bakje koffie gedaan en besproken wat we gingen doen. Na de koffie zijn Kasper en ik de route afgereden om fotoplekken te zoeken en te laten zien waar er gelost ging worden langs het water. Dat was met een schip en een kraanschip, nog indrukwekkender dan ik verwachte.

In de tussentijd ging ik aan de slag en na het laden ging het eerste transport van ruim 200 ton op pad.
Zo heb ik de hele dag rondgelopen en gereden om deze indrukwekkende serie foto’s te maken.

Teksten foto’s Erwin Visser.

One Response

  1. Lucas Ensing 3 mei 2019 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *