[videos] Met mijn neef naar de Nürburgring


Op 1 mei 2019 werd mijn neef Matthijs Visscher 17 jaar oud. Vorig jaar had ik hem als verjaardagskado een dagje mee met mij te werken cadeau gegeven. Dat was toen als fotograaf bij truckraces op Zandvoort. Dit jaar mocht hij weer een werkdag meelopen, nu nam ik een filmpje op met 18 tips voor Nederlanders (en andere Nederlandstalige mensen) die een bezoekje aan de Nordschleife brengen. Meer Nordschleife dan wat we 29 april hebben gedaan kun je volgens mij niet in één dag stoppen. Naast een hele serie filmpjes heb ik ook de nodige foto’s gemaakt. In de ochtend en middag was er een circuitdag van een Belgische organisatie, ’s avonds waren er Touristenfahrten, war we zelf ook meegereden hebben.


Zo gaaf deze Renault Laguna!
Gpower G2M Turbo, ik had er nog nooit van gehoord (en ja ik weet dat het in de basis een BMW is…)

Fiat DucatoFiat Ducato.Scania R560Scania R560 ~ Bendel.Mercedes-Benz X-klasseMercedes-Benz X350d.Ford F150Ford F150 Raptor.Mercedes-Benz Atego MP2Mercedes-Benz Atego MP2Mercedes-Benz Atego MP2 ~ Lenz.Opel VivaroOpel Vivaro ~ Skylimitevents.Mercedes-Benz G-klasseMercedes-Benz G63 AMG.Volvo F6Volvo F6Volvo F6.Mercedes-Benz G-klasseMercedes-Benz G-klasseMercedes-Benz G-klasse.Iveco StralisIveco Stralis ~ Getränke Schmitz.

Tot slot, we zijn zelf ook gefilmd op de Nordschleife. Mijn eerste rondje in jaren (en dat met een auto met een half miljoen kilometer op de klok), dus het ging niet zo vlug.

De Smart van Lenz heeft een eigen blogpost gekregen, die vind je hier.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *