Eerste tankautospuit met nieuwe Nederlandse brandweerstriping

Zoals wellicht bekend krijgen alle hulpverleningsvoertuigen vanaf 16 april 2019 een nieuw uiterlijk om nog beter zichtbaar te zijn.
Volvo FE 2nd gen
Met trots presenteert Ziegler Brandweertechniek de eerste nieuwe tankautospuit in Nederland met nieuwe OOV-striping. Binnenkort is dit voertuig te zien in de Veiligheidsregio Brandweer Midden- en West-Brabant.
Volvo FE 2nd gen
Het voertuig is opgebouwd op een Volvo FE 4×2 chassis en is voorzien van onze nieuwe Z-CAB XL cabine. De opbouw is middels het Ziegler ALPAS gerealiseerd, een zeer duurzame en eenvoudig te wijzigen constructie uit aluminium panelen. Daarnaast is het voertuig voorzien van een Ziegler FPN 10-3.000-2HH pomp. Het voertuig beschikt over een tankinhoud van 2000 liter water en 150 liter SVM, de nieuwste Hänsch DBS 5000 LED lichtbalk en een ergonomische Ziegler Z-Control pompbediening. Tenslotte verbetert het nieuwe Z-Vision LED verlichtingssyteem het zicht op het werkgebied. De totale serie betreft 33 stuks.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *