De levens van de 51-BGP-1

DAF XF Euro 6DAF XF Euro 6
Vandaag zijn we op bezoek geweest bij Willam van Weverwijk, van W. van Weverwijk transport in Hagestein. Deze uitnodiging stond al heel erg lang, maar nu was het eindelijk zo ver. Het doel? Foto’s maken van de nieuwe jas van de DAF XF Euro 6 met kenteken 51-BGP-1. Deze ex-Elgersma auto heeft William bij Kleyn Trucks gekocht. Toevallig is het dezelfde auto die ook als vertegenwoordiger van het merk DAF op de reclame-uitingen van Euro6trucks.eu staat en het zusje van de eigen DAF XF van Kleyn. William, bedankt voor de gastvrijheid!DAF XF Euro 6DAF XF Euro 6DAF XF Euro 6DAF XF Euro 6DAF XF Euro 6DAF XF Euro 6DAF XF Euro 6DAF XF Euro 6DAF XF Euro 6DAF XF Euro 6
Liefhebber van de ‘levens van’-blogs? Dit is deel 457 in de reeks. Alle vorige en volgende blogs uit deze categorie vind je hier.

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *