[video] ReinigingsDemoDagen 2019


Op 5 en 6 juni 2019 werd de tweejaarlijkse vakbeurs voor de reinigingssector georganiseerd, de ReinigingsDemoDagen. Dit keer voor het eerst op het terrein van het Nationaal Militair Museum, bij Soesterberg. Er was weer veel nieuws te zien. Mooi is dat deze sector de wereld op twee manieren schoon maakt: niet alleen reinigen ze de wereld om ons heen, ze laten ook zo weinig mogelijk uitlaatgassen achter. Er is geen sector die zo veel investeert in nieuwe aandrijftechnieken dan de reinigingssector. Dus ook als je niet direct iets met ‘vuilniswagens’ hebt, is de beurs een must go als je met bedrijfswagens werkt. RAVO onbekend/overigRAVO.
Mitsubishi L200Mitsubishi L200 van gemeente Katwijk op de bezoekersparking.
Mercedes-Benz VitoMercedes-Benz Vito als servicewagen van Geesinknorba.
Nimos Posi-TracNimos Posi-Trac.
RAVO onbekend/overigRAVO.
RAVO onbekend/overigRAVO.
DFSK onbekend/overigDFSK.
DFSK onbekend/overigDFSK.
DFSK onbekend/overigDFSK.
Glutton ZenOGlutton ZenO.
Scania L280Scania L280Scania L280 lowrider voor GP Groot.
Comac veegmachineComac Streetline.
Ausa B200HAusa B200H.
Schmidt Cleango 500Schmidt Cleango 500.
Comac veegmachineComac Streetline.
Tenax Electra 2.0Tenax Electra 2.0 Neo.
DAF LF45DAF LF45.Schmidt Swingo 200Schmidt Swingo 200.Aebi onbekend/overigAebi.Scania P370Scania P370 met haak voor Suez.Multicar M29CMulticar M29C.Multicar M31Multicar M31.Multihog onbekend/overigMultihog CX75.Mercedes-Benz SprinterRotterdamse Mercedes-Benz Sprinter.Multicar M31Multicar M31.DAF CF Euro 6DAF CF Euro 6.DAF LF Euro 6DAF LF Euro 6.DAF CF Euro 6Wolfswinkel DAF CF Euro 6.Scania P340Scania P340 voor Meerlanden.GINAF E2114GINAF E2114 op de Terberg stand?Holder C 250Holder C 250.DAF LF Euro 6DAF LF Euro 6 Scarab.GINAF X2222GINAF X2222GINAF X2222 van Arco op de Ravo stand.RAVO onbekend/overigRAVO.DAF LF Euro 6HVC DAF LF Euro 6.MAN TGS 2nd genMAN TGS 2nd gen van Tip.Dulevo veegmachineDulevo veegmachineTytsjerksteradiel was met maar liefst vijf voertuigen de best vertegenwoordigde gemeente op de beurs. Hier een Dulevo veegmachine.Johnston veegmachineJohnston veegmachineJohnston veegmachine voor Van Doorn.Dulevo veegmachineDulevo 90.Volvo FE 2nd genVolvo FE 2nd genVolvo FE 2nd gen.Schmidt SwingoSchmidt Swingo.Dulevo veegmachineDulevo veegmachine.RAVO onbekend/overigRAVO eSeries.Dulevo veegmachineDulevo veegmachine.RAVO onbekend/overigRAVO.Mathieu veegmachineMathieu MC110.Dulevo veegmachineDulevo veegmachine.Scania P370 XTScania P370 XT voor Lingewaard.Cenntro MetroCenntro Metro.Seval eCargoSeval eCargo.Alkè ATXAlkè ATX.Hako Citymaster 600Hako Citymaster 600.Bucher City Cat 2020Bucher City Cat 2020.Maxus EV80Maxus EV80.Johnston veegmachineJohnston veegmachine.Greenmachines 500zeGreenmachines 500ze.Cenntro MetroCenntro Metro.Kärcher veegmachineKärcher veegmachine.Spijkstaal elektrische truckSpijkstaal, heel wat anders dan de rally-Ginaf van ARCO.Kärcher veegmachineKärcher veegmachine.Hako Citymaster 2000Hako Citymaster 2000.Volvo FM 4th genVolvo FM 4th gen van ADJ.DAF LF Euro 6DAF LF Euro 6.Iveco DailyIveco Daily.Iveco EurocargoIveco Eurocargo.Ford TransitFord Transit.Volvo FE Low EntryVolvo FE Low EntryVolvo FE Low Entry op CNG.Volvo FE 2nd genVolvo FE Electric.Streetscooter WorkStreetscooter Work.Iveco EurocargoIveco Eurocargo, mooie compacte vuilniswagen, door Cornelis aan Omrin geleverd.Iveco StralisIveco Stralis op CNG van irado.Fuso eCanterFuso eCanter.Maxus EV80De Maxus EV80 is ook bij bestelbus.nl te koop.Mercedes-Benz EconicMercedes-Benz EconicMercedes-Benz Econic.Scania P280Scania P280.DAF LF Euro 6DAF LF Euro 6.Scania L280Scania L280.Bucher veegmachineBucher veegmachine.Scania P410Scania P410 voor Goes.DAF CF Euro 6DAF CF Euro 6.DAF CF Euro 6DAF CF Euro 6.Iveco StralisIveco Stralis.Mercedes-Benz Actros MP5Mercedes-Benz Actros MP5.Mercedes-Benz SprinterMercedes-Benz SprinterMercedes-Benz SprinterDrie Mercedes-Benz Sprinters voor Tytsjerksteradiel, mooie samenwerking tussen Wensink en Rondaan.RAF aanhangwagenRAF aanhangwagens.Toyota ProAceToyota ProAce.Toyota HiLuxToyota HiLux.Streetscooter WorkStreetscooter Work.VW Crafter 2nd genVW Crafter 2nd gen op waterstof.VW Transporter T6Groningen loopt dankzij Holthausen voorop op waterstof gebied, ook deze VW Transporter T6 is toekomstbestendig.Mercedes-Benz VitoMercedes-Benz Vito.Volvo FE 2nd genVolvo FE 2nd gen.Bokimobil onbekend/overigBokimobil.

GINAF eWaste Collect SeriesGINAF eWaste Collect Series.DAF CF Euro 6DAF CF Euro 6DAF CF Euro 6 voor brandweer Oldeberkoop.RAVO onbekend/overigRAVO.Iveco StralisIveco Stralis.Iveco StralisIveco Stralis et ook op het Magirus-Deutz-logo.Fuso CanterFuso Canter.Fuso CanterFuso Canter.DAF CF Euro 6DAF CF Euro 6 voor Almere.DAF LF Euro 6DAF LF Euro 6.DAF XF Euro 6DAF XF Euro 6.Boschung veegmachineBoschung veegmachine.Scania P280Scania P280.
E-Trucks Europe onbekend/overigOver de Groninger E-Trucks Europe is al vaker geblogd.DAF CF Euro 6DAF CF Euro 6.Mercedes-Benz ArocsMercedes-Benz ArocsMercedes-Benz Arocs.Scania P370Scania P370, alweer voor Tytsjerksteradiel.DAF CF Euro 6DAF CF Euro 6.MAN TGS 2nd genMAN TGS 2nd gen.DAF CF Euro 6DAF CF Euro 6.Emoss elektrotruckEmoss elektrotruck voor Noorwegen.Scania P280Scania P280 van Reinigingsdienst Weert.DAF CF75DAF CF75 uit gemeente Dongen.DAF CF Euro 6DAF CF Euro 6.Scania L280Scania L280.Volvo FL 3rd genVolvo FL 3rd gen Circulus Berkel.MAN TGS 2nd genMAN TGS 2nd gen.Mercedes-Benz Actros MP4Mercedes-Benz Actros MP4 Vanderklugt.DAF LF55DAF LF55 die verstoppertje speelt.Scania G410Scania G410We sluiten af met de Scania G410 op gas. Tot in 2021!

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *