Truckpulling Montfoort 2019

Montfoort 09-08-19 Al jaren houdt pjgu zuid west Utrecht een truckpull avond in Montfoort. Vorig jaar helaas in de soep gevallen door grote regenbuien. Daar waar ik (Erwin Visser, red.) dit jaar ook bang was dat het zou gebeuren viel gelukkig mee . Hier thuis was meer gevallen dan daar en het terrein en de banen lagen er mooi bij. Rond 19:30 haakte de eerste trucks aan , er werden 3 klasses vereden. De bakwagen(standaard) klasse met trucks uit de regio voor de powerbreaker gevolgd door de vtn 8,5 ton sportklasse.
Op de andere baan reden de vtn 8,5 ton supersports voor de hyproslee. Op een mooie maar taaie baan werden mooie runs vereden wat mooie plaatjes gaf. In deze blogpost een best of selectie van die avond.
Hier de uitslagen.
Aankomende vrijdag ga ik naar Hoogblokland waar de grootste truckpull avond van het seizoen vereden gaat worden.
Dit jaar 4 klasses uit 2 competities de NTTO 8,5 ton sport en supersport en de VTN 5 ton supersport en de 8,5 ton supersport gaan hun krachten meten. Vorig jaar dit de wedstrijd van het jaar dus dat beloofd weer een mooi avondje diesellen te worden.


Tekst en foto’s Erwin Visser.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *