Vissers Veluwse fotorondjes: Leuk spul voor de lens

Erwin Visser: “16-08-2019 Voor ik naar de wedstrijd in Hoogblokland heb ik even een lekker rondje met de Citta gereden omdat het die dag mooi weer was en ik nog wat tijd over had voor ik naar de Battle of the Trucks in Hoogblokland ging . Zo kwam ik binnendoor langs de standplaats waar de vrachtwagens van Anton Timmerman staan zo zag ik dat de 143 er nu goed voor stond (eens vanaf de andere kant) en tevens zat er de (nieuwe) opgeknapte kleppentrailer achter en ernaast stond de recent aangeschafte R520 streamline . Een goede rede om er dus even met de Nikon langs te gaan voor dat ik naar de wedstrijd ging. dit geschiede .
18-08-2019 Vrijdag had ik ook de auto van de zaak weer terug na 4 weken met een Ford Mustang rond gereden hebben . Aangezien die auto alweer een half jaar stilstond en er weer eens uitmoest , hardstikke leuk maar 1 op 8 of met de clio 1 op 17 scheeld wel iets en het was de afgelopen weken ustig op fotogebied dus een wat ruimer rondje gedaan vandaag en er dook weer leuk spul op voor de lens.”

Tekst en foto’s Erwin Visser

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *