Truckpulling Hoogblokland 2019


16-08-2019 Hoogblokland. Net als vorig jaar werd er afgelopen vrijdag de Battle of the Trucks verreden.
Afgelopen jaar werd Hoogblokland bij de NTTO verkozen tot de wedstrijd van het jaar, en terecht. De verwachtingen waren hierdoor weer hoog en werden zeker waargemaakt!! 2 topbanen superverlichting en zo’n 50 trucks die over twee banen streden voor wie de sterkste was.

Voor het VTN klassement reden de 5 ton supersport en de 8½ supersport, voor de NTTO reden de 8½ ton standaard XL, sport en de supersport. Om half acht stond de eerste truck voor de sleepwagen en rond half elf, stipt voor de regen, waren beide banen klaar en waren er een paar hele mooie runs verreden. Nu is het weer even rustig en de volgende wedstrijden die ik (Erwin Visser, red.) ga bezoeken zijn zowel nog van de VTN en de NTTO. Hier is een selectie van een goede 1100 foto’s,s uitslagen en verslagen zijn verder te vinden op truckpulling.nl en ntto.nl.

Tekst en foto’s Erwin Visser.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *