Ponne heeft haar eerste Scania NGS in gebruik genomen

Scania R500 (new)
Vorige week heeft Ponne uit Katlijk haar eerste New Generation Scania R500 in gebruik genomen. Deze is jong gebruikt uit Oostenrijk gehaald. Tsjeard de Vries heeft de auto bij Hoekstra in Grou opgebouwd, het spuitwerk is verzorgd door Vonk in Heerenveen. Na diverse koeien en paarden is het dier op de cabine nu voor het eerst een witte geit, dit omdat er ook diverse geitenhouders in het klantenbestand van Ponne zitten. Hierbij wil ik ik graag Ponne, en chauffeur Merlijn in het bijzonder, heel veel veilige en winstgevende kilometers toewensen!
Scania R500 (new)Scania R500 (new)Scania R500 (new)Scania R500 (new)Scania R500 (new)Scania R500 (new)Scania R500 (new)Scania R500 (new)Scania R500 (new)Scania R500 (new)

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *