Website bestelbus.nl compleet in het nieuw

Geen Geen
Bestelbus.nl, onderdeel van de Kleyn Group, één van de grootste handelaren in jong gebruikte bedrijfsvoertuigen wereldwijd, heeft haar nieuwe website gelanceerd.

Meer dan een jaar lang ontwikkelen, testen, verbeteren en opnieuw testen zijn vooraf gegaan aan deze lancering. Het belangrijkste uitgangspunt van de website was om de dienstverlening en het serviceniveau bij de aanschaf van gebruikte bedrijfsvoertuigen naar een hoger plan te tillen. Bestelbus.nl hanteert een hybride model, waarbij online aanschaf van een bedrijfswagen hand in hand gaat met de ondersteuning van verkopers en de servicemedewerkers.
Mercedes-Benz Sprinter
Manager Bob van der Laan: “Waar de ervaring bij de aanschaf van een gebruikte bestelwagen vaak mijlenver achterbleef bij die van een nieuwe hebben wij in de laatste jaren grote slagen gemaakt om dit op hetzelfde niveau te krijgen. Onze website speelt hierin een hoofdrol. Hiermee kan direct de leaseprijs van een voertuig worden bekeken, ruime garantie worden afgesloten of kan een voertuig gereserveerd worden.”

“Hierbij is de klant altijd een klik verwijderd van direct contact met één van onze medewerkers, zodat we de snelheid en het overzicht van onze website kunnen koppelen aan de ruime ervaring van onze professionals. Uiteraard blijven we streven naar verdere verbetering. Zo werken we onder andere hard aan de mogelijkheid om direct accessoires met pasgarantie én montage mee te bestellen via de website. In het kader van deze continue verbetering en optimalisatie stellen wij feedback zeer op prijs.”, weet Bob ook nog te melden.
MAN TGM 2nd gen
De nieuwe website is uiteraard te bezoeken via bestelbus.nl, de naam spreekt wat dat betreft redelijk voor zich. Voor het buitenland is gekozen voor separate benaderingen per taalregio, via kleynvans.com en camionette.eu om zo haar globale leasepropositie dichtbij de markt te brengen.

Bestelbus.nl is onderdeel van Kleyn Vans, wat op haar beurt weer onderdeel van de Kleyn Group uit Vuren is. Het bedrijf, wat onlangs haar eeuwfeest vierde, is voor velen herkenbaar aan haar showroom langs de A15 aan de Waal tegenover de Betuwelijn. De Kleyn Group is één van Europa’s grootste handelaren in gebruikte bedrijfsvoertuigen, waaronder bestelbussen, vrachtwagens, opleggers en onderdelen. Kleyn heeft een jaarlijkse omzet van € 120 miljoen en kent zo’n 190 voertuigbewegingen per week. Gemiddeld heeft de Kleyn Group een klanttevredenheidsscore van 9,2 op TrustPilot, uit ruim 1200 reviews.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *