Categories: bestellers

Website bestelbus.nl compleet in het nieuw


Bestelbus.nl, onderdeel van de Kleyn Group, één van de grootste handelaren in jong gebruikte bedrijfsvoertuigen wereldwijd, heeft haar nieuwe website gelanceerd.

Meer dan een jaar lang ontwikkelen, testen, verbeteren en opnieuw testen zijn vooraf gegaan aan deze lancering. Het belangrijkste uitgangspunt van de website was om de dienstverlening en het serviceniveau bij de aanschaf van gebruikte bedrijfsvoertuigen naar een hoger plan te tillen. Bestelbus.nl hanteert een hybride model, waarbij online aanschaf van een bedrijfswagen hand in hand gaat met de ondersteuning van verkopers en de servicemedewerkers.

Manager Bob van der Laan: “Waar de ervaring bij de aanschaf van een gebruikte bestelwagen vaak mijlenver achterbleef bij die van een nieuwe hebben wij in de laatste jaren grote slagen gemaakt om dit op hetzelfde niveau te krijgen. Onze website speelt hierin een hoofdrol. Hiermee kan direct de leaseprijs van een voertuig worden bekeken, ruime garantie worden afgesloten of kan een voertuig gereserveerd worden.”

“Hierbij is de klant altijd een klik verwijderd van direct contact met één van onze medewerkers, zodat we de snelheid en het overzicht van onze website kunnen koppelen aan de ruime ervaring van onze professionals. Uiteraard blijven we streven naar verdere verbetering. Zo werken we onder andere hard aan de mogelijkheid om direct accessoires met pasgarantie én montage mee te bestellen via de website. In het kader van deze continue verbetering en optimalisatie stellen wij feedback zeer op prijs.”, weet Bob ook nog te melden.

De nieuwe website is uiteraard te bezoeken via bestelbus.nl, de naam spreekt wat dat betreft redelijk voor zich. Voor het buitenland is gekozen voor separate benaderingen per taalregio, via kleynvans.com en camionette.eu om zo haar globale leasepropositie dichtbij de markt te brengen.

Bestelbus.nl is onderdeel van Kleyn Vans, wat op haar beurt weer onderdeel van de Kleyn Group uit Vuren is. Het bedrijf, wat onlangs haar eeuwfeest vierde, is voor velen herkenbaar aan haar showroom langs de A15 aan de Waal tegenover de Betuwelijn. De Kleyn Group is één van Europa’s grootste handelaren in gebruikte bedrijfsvoertuigen, waaronder bestelbussen, vrachtwagens, opleggers en onderdelen. Kleyn heeft een jaarlijkse omzet van € 120 miljoen en kent zo’n 190 voertuigbewegingen per week. Gemiddeld heeft de Kleyn Group een klanttevredenheidsscore van 9,2 op TrustPilot, uit ruim 1200 reviews.

Alex Miedema

Recent Posts

Volvo FE voor Friesland Non-Ferro

Gisteren, vrijdag 27 november 2020, heeft Volvo-dealer LVS in Leeuwarden deze prachtige Volvo FE afgeleverd aan Friesland Non-Ferro Metaal, ook…

8 uur ago

Een Mini als trekker-oplegger!

Sierbestratingsbedrijf Hego uit Hommerts heeft in het verleden diverse opvallende voertuigen gehad om haar bedrijf te promoten, zoals een met…

9 uur ago

28-11-2010: het hoogtepunt van een slecht jaar van Erwin Visser

Erwin Visser: "Waarom deze datum zullen jullie je afvragen ? Nou heel simpel dit was de leukste serie van dat…

21 uur ago

Nieuwe Tekno modellen week 48 2020

Vanaf vandaag zijn er weer een paar hele mooie nieuwe modellen te koop bij Tekno. Via tekno.nl zijn deze te…

1 dag ago

De Mercedes-Benz SK 2634 van Bouwbedrijf Friesland

In de jaren '90 van de vorige eeuw en het eerste decennium van deze eeuw vond ik deze truck de…

2 dagen ago

Simon Appel of Peter Loos? Hollandse supergiganten willen fuseren

Na diverse overnames in Noord-Holland, was de 'klacht' dat er wel heel weinig over blijft. Nu zijn twee van de…

2 dagen ago