De levens van de BJ-ZN-46

Terberg FM2000De Terberg FM2000 met kenteken BJ-ZN-46 is in maart 2001 met een Roelofs kipbak nieuw afgeleverd aan De Haan uit Sint Jacobiparochie. In augustus 2014 krijgt de truck een andere kipbak, van Gijsbertsen. Daarop word ik uitgenodigd om die aan het werk te fotograferen.Terberg FM2000Terberg FM2000
In juli 2019 moet Harm Adams voor zijn werk naar Sopron in Hongarije, vlak over de grens bij Wenen. Hij moest daar enkele testritten over het spoor maken, waarbij hij goed zicht had op de aanleg van een nieuwe snelweg parallel aan die spoorbaan. Daar werd een aantal oude Nederlandse kippers ingezet, waaronder dus de “May Flower”! Huidige eigenaar is Szalai Dózer Kft. uit Tápszentmiklós. Met dank aan Harm Adams voor de foto’s in Hongaarse trim en Erik Algera, Fa. de Haan en Arnold van Varik voor hun informatie!

Liefhebber van de ‘levens van’-blogs? Dit is deel 476 in de reeks. Alle vorige en volgende blogs uit deze categorie vind je hier.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *