Prachtige DAF CF voor Hoekstra Flowers

DAF CF Euro 6
Afgelopen week heeft de Leeuwarder vestiging van Bedrijfswagen Service Friesland de sleutels van een prachtige DAF CF 450 FAD 8×4 overhandigd aan Hoekstra Flowers Leanbedriuw, waarna de chauffeur plaats kon nemen in de Luxury Air chauffeursstoel. De truck is uitgerust met een krachtige MX-11 motor gekoppeld aan een geautomatiseerde Traxon versnellingsbak met 12 versnellingen en een soepel schakelende handbediening Full-versie.
DAF CF Euro 6
De cabine is gespoten in de mooie donkerblauwe bedrijfskleur van Hoekstra Flowers Leanbedriuw, gevestigd in Lytse Geast, bij Tytsjerk. Hoekstra staat al jaren bekend om het leveren van kwaliteit, een goede service, gekoppeld aan de bekende Friese, nuchtere werkwijze. Hoekstra Flowers is aangesloten bij Cumela Nederland, de brancheorganisatie voor specialisten in groen, grond en infra, en is VCA* gecertificeerd. Mestdorkel.nl is een onderdeel van Hoekstra Flowers, gespecialiseerd in het mixen van mest met behulp van een mestdorkel.
DAF CF Euro 6
BSF wenst Hoekstra Flowers veel veilige en fijne kilometers met deze truck, die al op het Lustrumfeest van BSF te bewonderen was, toe. Daar sluit ik me uiteraard volledig bij aan!
DAF CF Euro 6

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *