Korte kennisgeving voor de vaste lezers

Hallo vaste lezer! Allereerst wil ik jullie laten weten dat ik erg blij met jullie ben. Ik heb deze site in de eerste plaats omdat ik het leuk vind, maar hoge bezoekersaantallen is wel een fijne vorm van waardering. De vaste lezer is het ongetwijfeld opgevallen dat de frequentie van de posts de laatste tijd wat lager is. Dat heeft meerdere redenen. Zo ben ik gestopt met het simpel copypasten van persberichten, heb ik het gewoon erg druk en werkt facebook niet helemaal lekker mee. Tot het eind van het jaar zullen er 1 á 2 posts per dag verschijnen. Vanaf 1 januari weer meer is de bedoeling. Dus minder kwantiteit en meer kwaliteit, ik denk niet dat iemand daar op tegen kan zijn, want vijf posts per dag is natuurlijk ook gewoon belachelijk.

Heb je aan één post niet genoeg om aan je dagelijkse dosis Alex Miedema te komen? Vrees niet, ik ben nog altijd net zo actief als eerst.
Op mijn youtubekanaal komt elke dag een filmpje online.
-Op truckfan.nl post ik nog steeds al mijn bedrijfswagenfoto’s. Goed nieuws voor de pr-mensen die ook meelezen: de persberichten die jullie naar me sturen komen daar ook op terecht.
-We willen meer met de site dakartrucks.nl gaan doen.
-Ik lever tegenwoordig regelmatig bijdragen aan de leukste offroadsite van Nederland, terrein.nu.
-Ik ben vaste invaller bij BIGtruck, als Iep en Tim beide druk zijn spring ik in.
-Binnenkort verschijnt er een mooi artikel van mijn hand in de Fernfahrer, zowel op papier als digitaal.
-Als social media marketeer bij Kleyn Trucks zie je mijn beeldmateriaal en teksten ook all over the place bij de diverse social media uitingen van dit mooie bedrijf.

Stay tuned dus!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *