Compacte DAF CF 290 voor Van der Wal Hout

DAF CF Euro 6
Bedrijfswagen Service Friesland mocht onlangs de sleutels overhandigen van een DAF CF 290 FA 4×2 bakwagen aan Van der Wal Hout in Noordbergum.

De DAF CF 290 FA is uitgevoerd met een Dag Cabine. Op het cabinedak is een lampenbeugel gemonteerd waarop 3x een ledbalk is geplaatst, 2 zwaailampen en 2 luchthorens. Daarnaast is er ook in de grille een lampenbeugel geplaatst met hierin 2 lampen. De DAF CF heeft een mooie donkerrode Metallic cabinekleur. Waarop het logo “van der Wal hout” duidelijk naar voren komt boven de grille en op de deur. Yntema Carrosseriebouw uit Heerenveen heeft de keurige bijpassende laadbak met een Fassi autolaadkraan gemonteerd.

De DAF CF 290 is uitgevoerd met sterke PX-7 motor met een vermogen van 290 pk.

De DAF CF 290 FA 4×2 bakwagen is een truck op maat welke perfect bij Van der Wal Hout past!

Tekst: facebookpagina BSF

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *