De levens van de 23-BDP-8

Scania P310Scania P310Scania P310
Geen hele spannende levens van dit keer… Vlak voor gemeente Leeuwarderadeel opgeslokt zou worden door grote buurman gemeente Leeuwarden, moest het geld blijkbaar op en werd er nog snel een truck gekocht, de Scania P310 met kenteken 23-BDP-8. Toen deze in maart 2014 af werd geleverd maakte ik er al eens een blogpost over. Op het moment dat Leeuwarderadeel op 1 januari 2018 dan echt ophield met bestaan, werd er niet echt moeite gedaan de truck in de kleuren van gemeente Leeuwarden te zetten. Zelfs het oude gemeentelogo staat nog op de truck! Alleen de ‘radeel’ stickers zijn vervangen door een n, zonder ook maar moeite te doen deze goed opnieuw uit te lijnen. Eigenlijk dus heel symbolisch voor hoe de gemeente met haar nieuwe dorpen aan de noordkant om gaat.
Scania P310
Scania P310

Liefhebber van de ‘levens van’-blogs? Dit is deel 489 in de reeks. Alle vorige en volgende blogs uit deze categorie vind je hier.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *