Vlastuin heeft DAF XF opgebouwd voor Bincx


Erwin Visser: “Afgelopen week kreeg ik via een van mijn social media kanalen het bericht van Geert van Bincx Kootwijkerbroek dat er een nieuwe auto kwam en of ik zin had om deze nat te maken die zaterdag. Dat kwam in eerste instantie wel uit maar al snel is mijn nummer aan Arend doorgegeven, de chauffeur van de nieuwe Daf XF 530 6×2 Space cab, en kwam er een dag later een berichtje van de planning om om 11 uur bij Vlastuin Truckopbouw Renswoude af te spreken om vanaf daar foto’s te maken. Later kwamen de rest van de wagens ook. Ondertussen werd de laatste hand aan de Daf gelegd. Een half uurtje zijn Wilco den Hartog, de huis fotograaf van Vlastuin, Arend en ik Renswoude in geweest met alleen de Daf om die eerst op de foto te zetten. De rest van het wagenpark ging naar Barneveld naar de andere fotolocatie waar we later nog foto’s gemaakt hebben. Tegen 12:30 waren we klaar en ben ik naar Lunteren gegaan om de nieuwe auto,s van A.E Hoogendoorn Transport te bekijken en er wat op te eten en drinken. Mijn foto’s daarvan hoop ik volgende week te maken tijdens een ander feestje in Lunteren. Tegen 15:00 ben ik weer naar Bincx gegaan om daar weer een geslaagd leveringsfeestje gehad te hebben met nog een klein presentje. Zo werd een in eerste instantie rustig weekend een weekend waar weer alles net qua tijd paste. Aankomende weken zit verder vol met feestjes van Truckpull teams aangezien het nieuwe seizoen weer bijna komen de laatste sponsorfeestjes en worden er wat nieuwe trucks gepresenteerd.”


Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *