Kunst in een Gallery

Onbekend miniatuurDe meeste van mijn lezers zullen niet zo vaak op stap gaan om kunst te bekijken, laat staan in een Gallery. Maar de Gallery van vader en zoon Aaldering uit Brummen zal de meesten wél aanspreken. Direct naast de deur staat dit kunstwerk met het volgende bijschrift:
Dit kunstwerk van Martin Heukeshoven betreft een zeer natuurgetrouw schaalmodel van een Ferrari 250 SWB op weg naar zijn laatste rustplaats. Vijf maanden lang is er aan gewerkt, elk detail is handgemaakt. Het geeft de onmiskenbare mystiek weer die normaliter slechts op autosloperijen aangetroffen werd. Een herinnering aan vroeger toen zo de meest bijzondere auto’s op de sloperij stonden. Dat is de inspiratie geweest om dit eenmalig gemaakte unieke kunstwerk aan te kopen. We laten u er graag van meegenieten!

Nico & Nick AalderingOnbekend miniatuurOnbekend miniatuurOnbekend miniatuur

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *