De levens van de Vlastuin NG 01


De eerste door Vlastuin gebouwde Next Gen torpedo is terug in Nederland en in de handen van Biodiesel Kampen. Biodiesel zet alles in deze kleuren en naam. Cees Bunschoten zijn vader had bunnytrans. De auto is nadat hij in Nederland wat shows gedaan heeft naar Poulsen biler aps in Denemarken gegaan en heeft daar altijd binnen gestaan. Begin dit jaar is hij terug gekomen.
Update die ik vandaag nog gekregen heb van een druk jaartje voor de ng-01: vlastuin – poulsen – rasmussen- ts frakt – scanvo -poulsen – bunnytrans. Heb ik geen foto’s van maar dan klopt het verhaal wel. Veel meer dan ik zelf ook wist.
Tekst en foto’s: Erwin Visser.


Liefhebber van de ‘levens van’-blogs? Dit is deel 427 in de reeks. Alle vorige en volgende blogs uit deze categorie vind je hier. Deze blogpost verscheen eerder op 5-3-2019 maar is nu om technische redenen in de herhaling gegaan.

NET ZO INTERESSANT

One Response

  1. Jesse wassenaar 4 september 2020 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *