Digitaal museum: Werklust W12GL

Werklust W12GLIn Nederland is, integenstelling tot de rest van de wereld, om de een of andere reden zo goed als geen vraag naar graaf-laad-combinaties. Het is dan ook opvallend te noemen dat Werklust uit Apeldoorn toch zo’n model ontwikkelde, de Werklust W12GL. Zoals met wel meerdere ontwerpen van dit bedrijf was het gewoon erg goed, maar was er simpelweg geen vraag naar.Werklust W12GLGelukkig is dit niet helemaal het eind van het verhaal. Venieri uit Italië doet wél goede zaken met graaf-laad-combinaties. Deze kocht het ontwerp van Werklust. In ruil daarvoor verkocht Werlust weer enkele Venieri types onder eigen naam op de Nederlandse markt. Waar uiteraard wederom geen vraag naar was…Werklust W12GL

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *