Petje af voor Estepe en de Starlines

Erwin Visser heeft ook het isolement opgezocht, daarom dit keer in zijn tijdslot een mooie duik in zijn archief. Erwin: “Iedereen heeft wel favoriet truckmodel. De mijne is een Scania 3 serie met Estepe petje. Dat is gekomen toen ik vroeger met mijn oom meeging en er bij Van Heugten de Scania 143 500 combi van Prinsen de parking op kwam.
Midden jaren 90 had je toen echt wel de auto dé auto en daar zat een Estepe cruisecab op om het af te maken. Pure werkauto, 9 van 10 keer zat de chromen bumper die er onder hing wel in elkaar want er werd wel mee gewerkt!
Zo rond 2006/7 was de 3 serie weer in opmars in truckland en ook zag je steeds meer Estepe’s en Starlines de weg terug opkomen. Hier is een selectie van die wagens die in die tijd rondreden.”


SONY DSC[/caption]

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *