De Tomaso Deauville Series 2 bij Gallery Aaldering


Auto’s uit je eigen geboortejaar hebben toch net wat extra’s. Misschien voelde ik me bij Gallery Aaldering daarom wel aangetrokken tot deze De Tomaso Deauville Series 2? De auto uit 1983, gebouwd op een Maserati Quattroporte chassis, moet net geen €70.000,- kosten, inclusief afleverkosten.

Prachtige De Tomaso Deauville Series 2. Het betreft hier een origineel Nederlands geleverd exemplaar, voor het eerst geregistreerd op 6 juni 1983. Absoluut uniek, want hoeveel van de in totaal slechts 244 exemplaren zullen hier in Nederland geleverd zijn? Het betreft hier een series 2 Deauville, dus voorzien van andere bumpers en compleet vernieuwd en verbeterd interieur. Een groot deel van de historie is bekend en zorgvuldig gedocumenteerd. Er is onder andere een APK rapport uit 1987 aanwezig, alsmede de originele kentekenpapieren. In 1988 werd de auto verkocht naar België. Daar bleef de auto tot maart 2011, toen kwam de auto weer terug naar Nederland en werd wederom geregistreerd met haar originele Nederlandse kentekennummer.

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *